امروز يك شنبه  ۴ آذر ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۶/۰۷- ۱۴:۰۵ - مشاهده: ۵۳

بولتن بهداشتی جمهوری دموکراتیک کنگو (4)

بولتن بهداشتی جمهوری دموکراتیک کنگو (4)

آفریقا: Mpox - آلمان 100000 دوز واکسن به آفریقا می دهد

برلین گفته است که تقریباً تمام ذخیره واکسن‌های mpox خود را به کنگو و سایر کشورهای آفریقایی اهدا خواهد کردپ WHO می‌گوید که گسترش این بیماری «می‌تواند متوقف شود». آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که 100000 دوز واکسن mpox را به جمهوری دموکراتیک کنگو و دیگر کشورهای آفریقایی به امید کنترل شیوع بیماری اهدا خواهد کرد. این هدیه تقریباً 118000 دوز ذخیره ارتش آلمان را از بین خواهد برد. برلین همچنین حمایت مالی خواهد کرد و بودجه ای را برای سازمان بهداشت جهانی (WHO) و همچنین از شرکای خود در آفریقا از طریق اتحاد واکسن گاوی حمایت خواهد کرد. سخنگوی دولت استفن هبستریت گفت که هدف برلین "حمایت همبستگی از تلاش های بین المللی برای مهار mpox در قاره آفریقا است."

Hebestreit، با اشاره به اینکه این اقدامات فوری هستند، افزود که برلین همچنین در کنار اتحادیه آفریقا برای تقویت تولید واکسن محلی کار خواهد کرد.

آفریقا: کارگرانی که با امپوکس مبارزه می‌کنند سعی می‌کنند به روستاییان در مناطق درگیری دسترسی پیدا کنند

یائونده، کامرون - مقامات بهداشتی در جنوب صحرای آفریقا گفتند که باندهای مسلح و گروه‌های شورشی دسترسی آنها را به شهرها و روستاهایی که مظنون به ابتلا به موارد mpox هستند، مسدود می‌کنند. سازمان ملل اعلام کرد که آگاهی بین المللی برای کاهش شیوع ویروسی که توسط انسان‌های دیگر و حیوانات آلوده به انسان منتقل می‌شود و به عنوان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی‌با نگرانی بین المللی تعیین شده است، مورد نیاز است. مقامات جمهوری آفریقای مرکزی می‌گویند کارکنان بهداشتی که در تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس mpox هستند از مشکلات دسترسی ایمن به شهرها و روستاهایی که باندهای مسلح در آن فعالیت می‌کنند، شکایت دارند. نیروهای دولتی برای توقف خشونت و آشفتگی سیاسی که از سال 2013 آغاز شد، با شورشیان می جنگند. پیر سامسه، وزیر بهداشت، در سخنانی در تلویزیون دولتی گفت که گروه‌های مسلح باید بدانند که غیرنظامیان به کمک فوری نیاز دارند. این کشور در سال 2023 دارای 10 مورد مشکوک و در سال جاری تاکنون 45 مورد مشکوک بوده است. اما موارد اضافی در مناطق دورافتاده ممکن است گزارش نشده باشد. سامسه می‌گوید که گروه‌های مسلح در مناطق درگیری، مانند شهر بایانگا در نزدیکی مرز کنگو، باید به دولت در توقف این بیماری کمک کنند. جمهوری دموکراتیک کنگو یکی دیگر از کشورهایی است که درگیری‌های مسلحانه داخلی دارد و سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که این کشور بیش از 95 درصد از مجموع 17000 مورد ابتلا به mpox گزارش شده در سراسر جهان در سال جاری را دارد. نزدیک به 530 مورد مرگ ناشی از این بیماری را گزارش کرده است. سازمان ملل اعلام کرد طی چند ماه گذشته، این ویروس به پنج کشور همسایه کنگو - جمهوری آفریقای مرکزی، بوروندی، کنیا، رواندا و اوگاندا- سرایت کرده است. لونگونزا مالاسی جوزف، مشاور وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو، گفت که ویروس به سرعت گسترش می‌یابد زیرا کارگران بشردوستانه در بازدید امن از جوامع مستعد درگیری در جنوب صحرا مشکل دارند. لانگونزا به صدای آمریکا گفت. "این مشکل ایجاد می‌کند زیرا شما نمی‌توانید به مردم یاد دهید که اقدامات بهداشتی را زمانی که برای زندگی خود می دوند رعایت کنند. متخصصان بهداشت گاهی مجبور می‌شوند از مناطقی که ایمن نیستند عبور کنند. ممکن است به آنها حمله شود. آنها می‌توانند کشته شوند."

مقامات کامرون همچنین گفتند که شورشیان دسترسی ایمن به مناطق انگلیسی زبان را که در آن درگیری‌های مداوم بین نیروهای دولتی و جدایی‌طلبان مسلح برای جدا کردن ایالت‌ها یا مناطق مستقل از این کشور با اکثریت فرانسوی وجود دارد، تقریبا غیرممکن می‌کنند. از ماه ژوئیه، کامرون حداقل 40 مورد مشکوک به mpox با سه مورد مرگ را گزارش کرده است. حدود 12 مورد از بیش از 40 مورد در منطقه انگلیسی زبان جنوب غربی کامرون ثبت شده است که در آن نیروهای دولتی در حال مبارزه با جدایی طلبان هستند. جمهوری کنگو برازاویل می‌گوید 19 مورد از 60 مورد مشکوک را در قلمرو خود تأیید کرده است.

مقامات نیجریه گفتند پس از اینکه 32 ایالت حداقل یک مورد تایید شده از این ویروس را گزارش کردند، کارکنان بشردوستانه از آموزش غیرنظامیان برای محافظت از خود در برابر mpox محدود شدند. نیجریه بیش از 10 سال است که در نزدیکی مرز شمالی خود با چاد، کامرون و نیجر علیه تروریست های بوکوحرام می جنگد. نیجریه، چاد، کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی و کنگو در حال استقرار نیروهای دولتی برای محافظت از غیرنظامیان و کارکنان مراقبت های بهداشتی در برابر شورشیان و گروه‌های مسلح هستند. هیچ یک از کشورهای جنوب صحرا مرگ کارگران بشردوستانه را گزارش نکرده اند.

 

برنامه آمادگی استراتژیک جهانی و واکنش توسط سازمان جهانی بهداشت برای مهار شیوع امپوکس راه اندازی شد

سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک برنامه آمادگی استراتژیک و واکنش جهانی را برای جلوگیری از شیوع انتقال انسان به انسان از طریق تلاش های هماهنگ جهانی، منطقه ای و ملی اجرا کرد. این به دنبال اعلام وضعیت اضطراری بهداشت عمومی از نگرانی بین المللی توسط مدیر کل WHO در 14 اوت است. طرح فعلی منوط به ورودی‌های کشورهای عضو است که در روز جمعه، 23 اوت در مورد این طرح توضیح داده شدند.

این طرح دوره شش ماهه سپتامبر 2024 تا فوریه 2025 را پوشش می دهد و نیاز به بودجه 135 میلیون دلاری برای پاسخ توسط WHO، کشورهای عضو، شرکا از جمله مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا (CDC آفریقا)، جوامع و محققان در میان دیگران را پیش بینی می‌کند. درخواست کمک مالی برای آنچه WHO باید در این طرح ارائه دهد به زودی راه اندازی خواهد شد. این طرح که مبتنی بر توصیه‌های موقت و توصیه‌های دائمی صادر شده توسط مدیرکل سازمان جهانی بهداشت است، بر اجرای راهبردهای نظارت جامع، پیشگیری، آمادگی و واکنش تمرکز دارد. پیشرفت تحقیقات و دسترسی عادلانه به اقدامات متقابل پزشکی مانند آزمایش‌های تشخیصی و واکسن‌ها؛ به حداقل رساندن انتقال از حیوان به انسان؛ و توانمندسازی جوامع برای مشارکت فعال در پیشگیری و کنترل شیوع بیماری. تلاش‌های واکسیناسیون استراتژیک بر روی افرادی که در معرض بالاترین خطر قرار دارند، از جمله تماس نزدیک با موارد اخیر و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، برای قطع زنجیره‌های انتقال، متمرکز خواهد شد.

در سطح جهانی، تأکید بر رهبری استراتژیک، راهنمایی به موقع مبتنی بر شواهد و دسترسی به اقدامات متقابل پزشکی برای گروه‌های در معرض خطر در کشورهای آسیب دیده است.

WHO با طیف گسترده ای از شرکا و شبکه‌های بین المللی، منطقه ای، ملی و محلی برای تقویت هماهنگی در زمینه‌های کلیدی آمادگی، آمادگی و واکنش کار می‌کند. این شامل تعامل با گروه ACT-Accelerator Principals است. کمیته دائمی‌پیشگیری، آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری بهداشتی؛ طرح تحقیق و توسعه برای اپیدمی‌ها و شبکه موقت مقابله با اقدامات پزشکی (i-MCM Net). طرح تحقیق و توسعه WHO، همراه با CDC آفریقا، ائتلاف برای نوآوری‌های آمادگی اپیدمی (CEPI) و موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی، میزبان یک کنفرانس علمی مجازی در 29-29- 30 اوت 2024 برای همسو کردن تحقیقات mpox با اهداف کنترل شیوع.

دکتر تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: "شیوع بیماری mpox در جمهوری دموکراتیک کنگو و کشورهای همسایه را می‌توان کنترل و متوقف کرد." انجام این کار مستلزم یک برنامه اقدام جامع و هماهنگ بین آژانس های بین المللی و شرکای ملی و محلی، جامعه مدنی، محققان و تولیدکنندگان و کشورهای عضو ما است. دفاتر مرکزی سازمان جهانی بهداشت و دفاتر منطقه ای تیم های پشتیبانی مدیریت حادثه را برای هدایت فعالیت های آمادگی، آمادگی و واکنش ایجاد کرده اند و به طور قابل توجهی در حال افزایش کارکنان در کشورهای آسیب دیده هستند. در منطقه آفریقا، جایی که نیاز بیشتر است، دفتر منطقه‌ای WHO برای آفریقا (AFRO) با همکاری CDC آفریقا، به طور مشترک هماهنگی تلاش‌های واکنش mpox را رهبری خواهند کرد. WHO AFRO و CDC آفریقا بر روی یک رویکرد یک برنامه و یک بودجه به عنوان بخشی از برنامه آمادگی و واکنش استراتژیک قاره آفریقا که در حال آماده سازی است، توافق کرده اند. در سطح ملی و ملی، مقامات بهداشتی استراتژی‌ها را در پاسخ به روندهای اپیدمیولوژیک فعلی تطبیق خواهند داد.

 

کنگو برازاویل: یک جلسه WHO با گسترش mpox برگزار می‌شود(RFI)

هفتاد و چهارمین نشست کمیته منطقه ای آفریقایی سازمان بهداشت جهانی 26 اوت در برازاویل آغاز شد. جلسه افتتاحیه با حضور 650 نماینده از 46 کشور برگزار شد، جلسه ای که قرار است تا 30 اوت ادامه داشته باشد، زیرا شیوع آبله میمون در این قاره به طور فزاینده ای سازمان بهداشت جهانی را نگران می‌کند. قبل از نمایندگان، تدروس آدهانوم گهبریسوس، مدیر کل WHO، نگرانی این موسسه را در مورد گسترش اپیدمی mpox ابراز کرد: «شیوع اخیر mpox ما را بر آن داشت تا دو هفته قبل این بیماری را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کنیم. » وی بر نگرانی خود در مورد آخرین گونه‌های گزارش شده تاکید کرد و افزود ما به ویژه نگران گسترش این گونه جدید ویروس به نام Clade 1b، به ویژه در بخش شرقی جمهوری دموکراتیک کنگو هستیم. طی ماه گذشته، بیش از 220 مورد clade 1b در چهار کشور همسایه که قبلا مواردی از mpox را گزارش نکرده بودند، تأیید شده است: بروندی، کنیا، رواندا و اوگاندا. پیشگیری با واکسن: سایر کشورهای آفریقایی نیز تحت تأثیر آبله میمون قرار دارند. برای مثال، کنگو-برازاویل، آخر هفته گذشته 21 مورد را تایید کرد. دنیس ساسو-نگوسو، رئیس جمهور کنگو، در مواجهه با افزایش بیماری‌های خاص، نقش مهم پیشگیری را برجسته می‌کند: «ناقلین بیماری مرزی نمی‌شناسند. آنها به راحتی در گردش هستند و به نظر می رسد پیشگیری مهم ترین راه برای محافظت در برابر بیماری از طریق واکسن‌ها باشد. در این جلسه، کمیته آفریقایی WHO مدیر جدید خود را برای جایگزینی ماتسیدیسو موتی بوتسوانایی که ده سال در راس این موسسه سپری کرد، انتخاب خواهد کرد.

جمهوری دموکراتیک کنگو دیگر انتظار ندارد این هفته واکسن mpox دریافت کند (الجزیره-رویترز)

DRC امیدوار بود که با گسترش ویروس، اولین دور تحویل واکسن را در این هفته دریافت کند. جمهوری دموکراتیک کنگو  می‌گوید که دیگر انتظار ندارد اولین تحویل واکسن‌های mpox خود را در این هفته دریافت کند زیرا مقامات بهداشت جهانی می‌گویند هنوز می‌توان شیوع این بیماری را مهار کرد. کریس کاسیتا، رئیس تیم واکنش کشور، 26 اوت در پاسخ به این سوال که آیا جمهوری دموکراتیک کنگو دریافت این دوزها را در این هفته آغاز خواهد کرد، به خبرگزاری رویترز گفت: "نه. هنوز چندین فرآیند وجود دارد که باید دنبال شود." او گفت که آژانس نظارتی داروسازی کنگو ابتدا باید با داروساز دانمارکی باواریا نوردیک برای راهنمایی قبل از رسیدن واکسن‌ها در تماس باشد. کاسیتا گفت: پس ما منتظریم. سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که هنوز هم می‌توان از گسترش بیشتر این ویروس جلوگیری کرد، اما انجام این کار مستلزم یک واکنش هماهنگ است. تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در بیانیه ای گفت: "شیوع بیماری mpox در جمهوری دموکراتیک کنگو و کشورهای همسایه را می‌توان کنترل و آن را متوقف کرد." این اعلامیه در حالی منتشر شد که مقامات بهداشتی در تلاشند تا این ویروس را که سازمان جهانی بهداشت در ماه جاری برای دومین بار در چند سال اخیر یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی جهانی اعلام کرد، متوقف کنند. در حالی که اکثریت قریب به اتفاق موارد در DRC متمرکز است، کشورهای دیگر در آسیا و اروپا مواردی را گزارش کرده اند

مبارزه با سرخک در جمهوری دموکراتیک کنگو (اخبار پزشکان بدون مرز)

MSF بیش از 70000 کودک را در منطقه دورافتاده شرقی کشور Maniema واکسینه کرده است. در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو تیم‌های پزشکان بدون مرز طی یک کمپین 37 روزه در یکی از نادیده‌گرفته‌ترین مناطق کشور، 70000 کودک را علیه سرخک واکسینه کردند و از هواپیما و موتور سیکلت برای رسیدن به این منطقه استفاده کردند. تنها در نیمه اول سال جاری، 10000 مورد سرخک در مانیمه و 500 مورد مرگ ناشی از سرخک ثبت شده است. با این حال، تعداد دقیق کودکان مبتلا به این بیماری در استان مشخص نیست، زیرا برخی از کودکان به دلیل مسافت طولانی و هزینه‌های زیاد هرگز به مراکز درمانی منتقل نمی‌شوند. اکثر مراکز بهداشتی محلی حمایت خارجی بسیار کمی دریافت می‌کنند. کمپین واکسیناسیون MSF به 60000 کودک بین 6 ماه تا 9 سال در منطقه بهداشتی Kampene رسید، در حالی که 10000 کودک در منطقه بهداشتی Salamabila تنها در عرض یک هفته در برابر سرخک واکسینه شدند. علاوه بر این، بیش از 2000 بیمار سرخک توسط کارکنان وزارت بهداشت تحت حمایت MSF در بیمارستان عمومی ارجاع کامپنه تحت درمان قرار گرفتند که شامل 684 مورد شدید بود که 40 نفر از آنها زنده نماندند. بیش از 2000 کودک زیر 2 سال نیز علیه ذات الریه واکسینه شدند.

آفریقای مرکزی: Mpox - آفریقای مرکزی پس از کشف موارد در این کشور بر پیشگیری تمرکز دارد

در جمهوری آفریقای مرکزی، وزارت بهداشت ثبت 9 مورد اثبات شده mpox در این کشور را تأیید می‌کند و زنگ خطر را در مورد مکانیسم های پیشگیری به صدا در می آورد. حتی اگر این بیماری در این کشور آفریقای مرکزی تحت کنترل باشد، مقامات بهداشتی پیشگیری را به درمان ترجیح می دهند.طی چهار هفته گذشته، نزدیک به 100 مورد مشکوک آبله میمون در سراسر جمهوری آفریقای مرکزی شناسایی شده است. در حال حاضر، مناطق اصلی تحت تأثیر این بیماری در جمهوری آفریقای مرکزی عبارتند از Mbomou در شرق، Kémo در مرکز، Lobaye در جنوب شرقی و پایتخت، Bangui. به گفته دکتر والنتین نبانگا، رئیس بخش ارتقای سلامت در وزارت صحت عامه، این بیماری تحت کنترل است: «ما 92 مورد مشکوک را نه تنها در بانگی، بلکه در شهرهای خاص استانی نیز ثبت کرده‌ایم. از 92 مورد مشکوک نمونه برداری شد و 9 مورد مثبت شد. بیماران مثبت همگی در مراکز درمانی اختصاصی در بیمارستان عمومی‌بانگی بستری شدند و خبر خوب این است که 9 بیمار همگی بهبود و از بیمارستان مرخص شده اند. »

 

CDC آفریقا طرح واکنش قاره ای را برای Mpox توسعه می دهد

طرح واکنش قاره ای، طرح های واکنشی را که توسط 13 کشوری که موارد مشکوک و تایید شده Mpox را ثبت کرده اند، ترکیب می‌کند.مرکز کنترل بیماری‌های آفریقا (CDC) در حال توسعه یک طرح واکنش قاره ای برای هدایت واکنش به شیوع بیماری Mpox در کشورهای آفریقایی است. ژان کاسیا، مدیر کل CDC آفریقا، این موضوع را در یک نشست خبری آنلاین در 27 اوت کرد. به گفته وی، این طرح در حال کار است و پیش نویس سند باید تا روز چهارشنبه به گروه‌های ذیربط مانند گروه مشاوره واکنش اضطراری ارائه شود تا نظر آن‌ها را جلب کند. آقای کاسی گفت که این طرح دو جزء عمده دارد. یکی طرح واکنش انفرادی کشورهای آفریقایی است که تحت تأثیر شیوع بیماری مشترک بین انسان و دام قرار گرفته اند، و دیگری بر روی طرح پاسخ به دست آمده از شرکای ارائه دهنده پشتیبانی فنی متمرکز است. او گفت که این شرکا نقش مهمی در "واکنش به شیوع Mpox در کشور" دارند.این فقط مربوط به CDC آفریقا نیست، بلکه در مورد سایر شرکای داخل و خارج از قاره است که به تلاش برای مهار شیوع بیماری پیوسته اند. او گفت: "Mpox یک بیماری آفریقایی نیست. این اشتباه است. این یک نگرانی بهداشت عمومی است که کشورهای سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می دهد." به گفته آقای کاسی، برخی از این شرکا عبارتند از پزشکان بدون مرز (MSF)، برنامه جهانی غذا (WFP) و سازمان بین المللی مهاجرت (IOM).آقای کاسی ضمن اعلام اینکه انتظار می رود کشورها نیز متعهد به تامین مالی تلاش جمعی برای کاهش شیوع این بیماری شوند، خاطرنشان کرد که آژانس قصد دارد از کمک مالی 10.4 میلیون دلاری ارائه شده توسط کمیته اتحادیه آفریقا برای توزیع و مدیریت واکسن Mpox در سراسر قاره استفاده کند.

سه سوال برای یک متخصص پوست در مورد Mpox

جمهوری دموکراتیک کنگو در حال حاضر کانون یا کانون اصلی اپیدمی Mpox است که آفریقا را درگیر کرده است. این اپیدمی در 14 آگوست 2024 توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان "فوریت بهداشت عمومی نگرانی بین المللی" اعلام شد که بالاترین سطح هشدار آن است. بیماری مسری ویروسی به ویژه با ظهور ضایعات پوستی آشکار می‌شود. دکتر کریستین موتبا، متخصص پوست در کلینیک Ngaliema در کینشازا مراجعه کرد و او اثرات این بیماری را بر روی پوست توضیح داد.

 

سوال 1: DRC در حال حاضر کانون اپیدمی Mpox در آفریقا است. راش از جمله علائم اصلی این بیماری است. این بثورات چگونه درمان می‌شوند؟

 

متخصص پوست: این بیماری توسط ویروسی ایجاد می‌شود که ابتدا در حیوانات به ویژه جوندگان وجود دارد و اکنون در انسان نیز به گردش در می آید. به نظر می رسد مانند آبله انسانی است که از سال 1980 ریشه کن شده است، اما علائم جدی تری دارد. این ویروس برای اولین بار در سال 1970 در استان اکواتور در شمال غربی جمهوری دموکراتیک کنگو در انسان کشف شد. از نقطه نظر علائم، دوره کمون به طور متوسط 12 روز است، پس از آن مرحله سندرم های تب وجود دارد که با خستگی مشخص می‌شود. این مرحله به مدت 1 تا 4 روز خود را نشان می دهد. فرد به محض ظاهر شدن اولین علائم مسری می‌شود. پس از این مرحله علائمی ظاهر می‌شود که 2 تا 4 هفته طول می‌کشد. همراه با بثورات پوستی است که به صورت لکه‌های کوچک روی پوست ظاهر می‌شود، جوش های ریز بدون محتوی که به جوش های بزرگتر تبدیل می‌شوند تا زمانی که باعث بدبویی شوند.تمام این بثورات پوستی به سمت خشکی پیش می روند. این ضایعات قابل مشاهده هستند و با ویژگی دیگری که گره لنفاوی است، کل بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. این یکی هم متورم میشه این علائم را می‌توان مانند برخی بیماری‌های دیگر خود به خود درمان کرد.

سوال 2: در مورد کسانی که معتقدند می‌توان از طب سنتی برای درمان این جوش ها استفاده کرد چه می‌گویید؟

متخصص پوست: به طور کلی می خواهیم که فرد داروهایی را مصرف کند که اطلاعات کافی در مورد آنها داریم. اینها باید محصولاتی باشند که از آزمایشگاه عبور کرده و اثربخشی آنها ثابت شده باشد. می دانیم که بسیاری از داروهایی که در طب سنتی استفاده می‌شود، از آزمایشگاه عبور نکرده و آزمایش نشده اند. بنابراین ما ترکیب این محصولات را نمی دانیم و بنابراین نمی‌توانیم مصرف آنها را توسط انسان مجاز کنیم.

سوال 3: آیا این جوش ها پس از بهبودی، آثار دائمی روی پوست باقی می‌گذارند؟

متخصص پوست: در اکثر موارد، تمام بیماری‌های پوستی مرحله بهبودی را طی می‌کنند. این مرحله از فردی به فرد دیگر بستگی دارد. افرادی هستند که جای زخم ها به طور طبیعی خود به خود از بین می روند، یعنی بعد از یک بیماری جای زخم ها بعد از چند ماه از بین می رود. از طرفی افرادی هم هستند که مشکل درمانی دارند. هنگامی‌که آنها زخمی می‌شوند یا از یکی از بیماری‌های پوستی رنج می‌برند، بهبودی بسیار ضعیف انجام می‌شود. در فردی که مبتلا به Mpox شده است، پس از چند ماه بهبودی به طور صحیح و طبیعی اتفاق می افتد. این اسکارها ناپدید می‌شوند و از فردی به فرد دیگر بستگی دارد. و همانطور که قبلاً اشاره کردم، اگر فردی باشد که از نظر ژنتیکی مشکل درمانی در بدن خود داشته باشد، ممکن است اسکارهایی باقی بماند.

 

Mpox بیماری است که توسط متخصص عفونی یا متخصص پوست تشخیص داده می‌شود. سپس نمونه را برای تایید به آزمایشگاه می‌بریم. در مورد درمان، ضد ویروس هایی وجود دارد که در حال استفاده هستند. داروهایی که زمانی برای درمان آبله انسانی استفاده می‌شد نیز استفاده می‌شود و واکسیناسیون انجام می‌شود. مهم است که واکسینه شوید، به خصوص اگر در محیطی هستید که این بیماری وجود دارد. شما باید به اقدامات پیشگیرانه مربوط به بهداشت شخصی احترام بگذارید و مراقب همه جوندگان باشید. در نهایت وقتی فردی علائم این بیماری را نشان می دهد باید قرنطینه شود.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما